Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (4.58 secunde)
2 trenuri regionale s-au ciocnit vineri seara in apropiere de Viena, accident in urma caruia 2 vagoane au deraiat, 12 persoane fiind ranite, dintre care 4 in stare grava, au anuntat echipele de prim-ajutor, potrivit AFP.
Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din județul Constanța. Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. Necropsia a fost incheiata de puțin timp.
Greu de imaginat o iesire mai penibila si mai nerusinata decat cea a deputatului Anghel Stanciu, legata de noul blestem pe care gripa aviara l-a aruncat asupra noastra!
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Pe linga vestile care ne-au luat ieri prin surprindere, unele care faceau referire la accidentul teribil de la iesirea din Birlad, celalalt legat de incidentul rutier in care a fost implicat secretarul de stat Victor Paul Dobre, spre dupa-amiaza a mai aparut o stire, adusa de deputatul conservator Bogdan Ciuca.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Un sofer s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina intr-o ambulanta. Accidentul s-a produs intr-o intersectie din Galati si a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Bogdan Oprita, citat de Agerpres.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
Accidentul feroviar de la Galati ne arata inca o data stadiul in care a ajuns transportul pe caile ferate din Romania. Ultimile investitii au fost facute acum mai bine de 12 ani si nici atunci nu a fost vorba de unele majore.
Accidentul in lant s-a petrecut in localitatea Remetea Mare, la intersectia inspre comuna Bucovat. Soferul unui autoturism inmatriculat in judetul Hunedoara a apasat prea tare pedala de acceleratie.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Accidentul s-a produs la Melbourne, Australia, din neatentia soferului double-deckerului. Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie. Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. ... "Va continua tratamentul de recuperare inceput la noi, probabil cu un kinoterapeut.
Concordia, un cuvant de care presedintele Basescu n-a auzit Nu ma refer, de data aceasta, la faptul ca armonia, predispozitia spre pace si generarea consensului nu fac parte din vocabularul politic sau comportamentul presedintelui Basescu - au spus-o multi, pret de un mandat si ceva, fara ecou.
Sumele minime pe care vor fi obligati sa le plateasca asiguratorii dupa 1 ianuarie 2007 in cazul politelor RCA vor fi de 100.000 de euro pentru daune materiale, respectiv 350.000 de euro pe persoana in caz de vatamari corporale, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
google-analytics.com